FriesenPress

© 2023 FriesenPress, Inc. All rights reserved.Timpul Căutărilor: Oameni lângă noi cover


1. eBook Edition
978-1-03-911130-1
  • EPUB format
  • MOBI format
  • PDF format
2. Paperback Edition
978-1-03-911128-8
  • Black & White
  • 270 pages
  • 5.5 x 8.5 inches
3. Hardcover Edition
978-1-03-911129-5
  • Black & White
  • 270 pages
  • 5.5 x 8.5 inches
Categories:
Keywords:

Romantic, Romantism Românesc, Lirica Romantica, Romane Romantice, Relații, Scris Contemplativ

Timpul Căutărilor: Oameni lângă noi
by Ambrozie Lucaci
Timpul Căutărilor este în egală măsură o dramă, o poveste de dragoste, un roman social, un roman polițist și un roman liric.

Timpul Căutărilor este o dramă despre viețile intersectate a două pesonaje, o fată de șaisprezece ani și un bărbat de treizeci și cinci de ani. Bărbatul suferă într-o căsnicie nefericită, cu o soție plictisită; fata suferă, de asemenea, în legătură cu școala, cu părinții și cu misterul unui comunicator de pe internet, care participă la o petrecere pivot la ea acasă. Ce se întâmplă cu ei?

Timpul Căutărilor explorează cu mare pasiune misterele bogate în trăiri adânci ale relațiilor dintre oameni. Printr-o serie de „lentile”, inclusiv religioase și filozofice, această carte extrem de originală, de eseuri și poezie, țese o narațiune convingătoare pentru a contempla aceste subiecte.


"Dar pentru că în viață nu e timp de lacrimi și de autocompătimire va trebui să mă ridic de acolo de unde am căzut, să mă târâsc prin mlaștinile vieții ș poate cândva o să pot spune că am avut puterea să îmi înfrunt destinul. Am învățat, totuși, că pe cei ce-i iubești trebuie să-i accepți așa cum sunt, că există o artă în a întoarce sau nu și celălalt obraz, că nu întotdeauna palmele luate de la viată sunt în van, dar ca ele oricum sunt dureroase, că bunele tale intenții pot fi departe de ale altora și că atunci când ele există la tine nu e musai să existe și la alții, că libertatea dacă nu e doar apanajul zeilor atunci cu siguranță că e mai aproape de cei puternici, că deși banul te-ar putea apropia de iluzia de libertate, tot el ți-ar putea-o răpi, că fericirea ta nu poate să coincidă neapărat cu fericirea altora, că e mai bine să nu încerci să schimbi acolo unde nu poți schimba, că omul o fost și va fi acelasi chiar dacă folosește unelte diferite.”


Ambrozie Lucaci photo

Născut și educat în România, Ambrozie Lucaci locuiește, din 2003, în London, Canada. Autorul, un fost profesor de istorie, a scris Timpul Căutărilor cu mai mult de zece ani în urmă. Cartea a avut o călătorie lungă până să poată fi publicată.


Contributors

Author
Ambrozie Lucaci
Photographer
Sandra Dufton
Translator
Dana Cârciumaru

What People are Saying


eBook $14.99 eBook $20.99 Paperback $19.99 Paperback $27.49 Hardcover $31.99 Hardcover $43.49
FriesenPress Editions

Support our self-published authors and buy directly from FriesenPress. All Prices shown are in US Canadian Dollars.

Other eBook Editions

This book is also available in eBook format from these sites.


Learn how you can self-publish your own book with FriesenPress.

Download Publishing Guide